Kwaliteit, Versheid & Vakmanschap!

Maes Koffie is nog steeds een familiebedrijf. Sedert de vestiging in Hasselt in 1958 is de speciaalzaak uitgegroeid tot de trots van Limburg en wordt de koffie gewaardeerd en geprezen door iedere echte koffieliefhebber. Het is geen toeval dat Maes Koffie officieel erkend werd als streekproduct onder de naam van "koffie uit het land van Loon".

Maes Koffie staat borg voor topkwaliteit door zijn strenge selectie en toezicht bij de aankoop van de ruwe koffie, door de ambachtelijke wijze waarop de koffie nog steeds wordt gebrand door de eigen meesters in haar gespecialiseerde koffiebranderij in Hasselt, niet voor niets de hoofdstad van de smaak en tenslotte door de zorg voor dit delikate eindproduct tot bij de verbruiker.

Maes Koffie beschikt voor zijn verkoop over vijf eigen winkels in Limburg en één eigen winkel in Mechelen.
Verder wordt Maes Koffie verdeeld via een uitgebreid netwerk van verkooppunten.

Groothandel, bedrijven, scholengemeenschappen, ziekenhuizen, gezamenlijke aankopen of collectiviteiten kunnen zich rechtstreeks bevoorraden in de koffiebranderij of kunnen kiezen voor levering aan huis mits afname van minstens 5 kg.

Naast koffie bieden wij ook nog een waaier van producten aan die bij koffie of de ontbijttafel horen zoals expresso- en koffiezettoestellen, warmhoudkruiken, porselein en alles wat bij koffie en thee past: melkcups, koekjes, suiker, koekjes, alle soorten vruchtenthees, filters...


Maes Koffie, een kwestie van goede smaak! - onze aloude slogan van voor 50 jaar.

Maes Koffie is lid van de verening van de gespecialiseerde koffiebranders van Europa.